Beatrixpark 2, Winterswijk Tel: 0543-513436, info@lammers-wellink.nl

Hypotheken

Steeds meer mensen willen graag een eigen huis kopen, maar het financieren wordt steeds lastiger. Daarnaast zijn er vele geldverstrekkers met mooie aanbiedingen. Bovendien zorgt de belastingdienst er meer en meer voor dat een hypotheek geen doe-het-zelf-klusje is. Laat u daarom goed adviseren!

Wij willen graag een persoonlijk gesprek met u, want een hypotheek blijft maatwerk. U kunt uw naam, e-mailadres en telefoonnummer d.m.v. het contactformulier aan ons doorgeven. Wij nemen dan direct met u contact op om een afspraak te maken

Wij werken voor ca. 20 geldverstrekkers. Hierdoor zijn wij in staat om voor iedere situatie een prima oplossing te bieden. Wij vergelijken voor u diverse offertes. Dat wil niet altijd zeggen dat de offerte met de laagste rente automatisch de beste is.

Heeft u al een hypotheek en wilt u deze updaten? Wij rekenen u voor wat uw mogelijkheden zijn. Daarna overleggen we samen met u, aan de hand van berekeningen, of het rendabel is om uw hypotheek te wijzigen. Soms levert het een behoorlijke verlaging van de maandlasten op. Als u twijfelt over de hoogte van uw maandlasten, neem dan contact met ons op.







side hypotheek

Medewerkers:

Hannie Kuenen
assurantieadviseur
E mailadres: hannie@lammers-wellink.nl

Dyantha Veenhuis
assurantiemedewerker
E-mailadres: dyantha@lammers-wellink.nl

Maiko Wellink
hypotheekadviseur
E-mailadres: maiko@lammers-wellink.nl

Isabelle Heusinkveld
pensioenadviseur
E-mailadres: isabelle@lammers-wellink.nl

Christiane Wellink
financiële administratie
E-mailadres: chris@lammers-wellink.nl

Rob Wellink
directeur, erkend hypotheek- en assurantieadviseur
E-mailadres: rob@lammers-wellink.nl

Ineke Wisselink
assurantiemedewerker
E-mailadres: ineke@lammers-wellink.nl

images