Beatrixpark 2, Winterswijk Tel: 0543-513436, info@lammers-wellink.nl

M.K.B.

Wat u wilt is zaken doen, zo efficiënt mogelijk.

Laat ons u helpen met zaken doen. Met verschillende oplossingen voor u en uw personeel nemen wij uw zorgen weg, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.
Van een werkgever wordt tegenwoordig veel verwacht, vanuit zijn personeel en vanuit de overheid. Wetswijzigingen volgen elkaar snel op en u moet iedere keer weer uw situatie aanpassen aan de nieuwe wetgeving.

Aan de hand van een risicoanalyse brengen wij de specifieke risico's voor uw bedrijf in kaart. Vervolgens nemen we in overleg met u de juiste maatregelen om de risico's die u niet kunt of wilt lopen afdoende af te dekken. Dit hoeft overigens niet per definitie door middel van een verzekering. Of het nu gaat om uw omzet na een brand, het doorbetalen van loon bij zieke werknemers, het wagenpark of uw eigen pensioen, wij nemen u graag de zorgen uit handen en houden uw bedrijf vanuit verzekeringsoogpunt gezond.

Als specialist in de zakelijke markt weten wij waarover we spreken. Wij zijn volstrekt onafhankelijk, kennen de markt, de verzekeringsoplossingen en de polisvoorwaarden. Uw belangen staan bij ons voorop. Wij hebben ca. 20 verzekeringmaatschappijen geselecteerd die aan onze eisen kunnen voldoen. Hieruit kiezen wij de financiële diensten en oplossingen waaraan uw bedrijf behoefte heeft.

Wij horen graag nader van u.

Neem contact met ons op
side mkb

Medewerkers:

Hannie Kuenen
assurantieadviseur
E mailadres: hannie@lammers-wellink.nl

Dyantha Veenhuis
assurantiemedewerker
E-mailadres: dyantha@lammers-wellink.nl

Maiko Wellink
hypotheekadviseur
E-mailadres: maiko@lammers-wellink.nl

Isabelle Heusinkveld
pensioenadviseur
E-mailadres: isabelle@lammers-wellink.nl

Christiane Wellink
financiële administratie
E-mailadres: chris@lammers-wellink.nl

Rob Wellink
directeur, erkend hypotheek- en assurantieadviseur
E-mailadres: rob@lammers-wellink.nl

Ineke Wisselink
assurantiemedewerker
E-mailadres: ineke@lammers-wellink.nl

images