Verzekeringen en hypotheken Winterswijk

Lammers & Wellink

Hypotheek

Steeds meer mensen willen graag een eigen huis kopen, maar het financieren wordt steeds lastiger. Daarnaast zijn er vele geldverstrekkers met mooie aanbiedingen. Bovendien zorgt de belastingdienst er meer en meer voor dat een hypotheek geen doe-het-zelf-klusje is. Laat u daarom goed adviseren!

Wij willen graag een persoonlijk gesprek met u, want een hypotheek blijft maatwerk. U kunt uw naam, e-mailadres en telefoonnummer d.m.v. het contactformulier aan ons doorgeven. Wij nemen dan direct met u contact op om een afspraak te maken

Wij werken voor ca. 20 geldverstrekkers. Hierdoor zijn wij in staat om voor iedere situatie een prima oplossing te bieden. Wij vergelijken voor u diverse offertes. Dat wil niet altijd zeggen dat de offerte met de laagste rente automatisch de beste is.

Heeft u al een hypotheek en wilt u deze updaten? Wij rekenen u voor wat uw mogelijkheden zijn. Daarna overleggen we samen met u, aan de hand van berekeningen, of het rendabel is om uw hypotheek te wijzigen. Soms levert het een behoorlijke verlaging van de maandlasten op. Als u twijfelt over de hoogte van uw maandlasten, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

  De gegevens die u invult in velden met een * hebben we absoluut nodig om u te kunnen antwoorden.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp *

  Uw bericht

  Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.

  Ik ga akkoord met het verzenden van bovenstaande gegevens *